Een rond tafelkleed kopen: alles wat je moet weten

Hoe groot moet een rond tafelkleed zijn?

Koop een rond tafelkleed dat in doorsnede ongeveer 40 cm groter is dan je ronde tafel. Voor een ronde tafel van 120 cm koop je dus een tafelkleed van 160 cm doorsnede. Dan hangt je tafelkleed rondom de tafel 20 cm over. Dat is voldoende om mooi en soepel over je tafel heen te vallen, maar niet zo ver dat je er met de armleuningen van je stoel in blijft hangen als je je stoel aanschuift.

Wat is het verschil tussen een rond tafelkleed en een rond tafelzeil?

Ronde tafelzeilen zijn meestal gemaakt van kunststof, PVC of vinyl en zijn waterdicht. Een rond tafelzeil kan daardoor ook buiten in de regen blijven liggen. De ronde tafelkleden in deze shop zijn gemaakt van stoffen als katoen, linnen en polyester en zijn niet waterbestendig.

Welke ronde tafelkleden of ronde tafelzeilen zijn geschikt voor buiten?

In principe zijn alle tafelkleden in deze shop geschikt voor buiten, maar de ronde tafelkleden zijn niet waterdicht. De tafelzeilen van kunststof, PVC en vinyl in deze shop zijn dat wel en kun je dus ook bij regenval buiten laten liggen. Om de kwaliteit van de tafelkleden van linnen, katoen en polyester te behouden, adviseren we je deze na gebruik niet buiten te laten liggen.

In welke maten zijn de ronde tafelkleden verkrijgbaar?

De ronde tafelkleden in deze shop zijn verkrijgbaar van 120 cm doorsnede tot en met 240 cm doorsnede. De ronde tafelzeilen zijn verkrijgbaar van 80 tot en met 180 cm.

In welke materialen zijn de ronde tafelkleden verkrijgbaar?

De ronde tafelkleden in deze shop zijn verkrijgbaar in de materialen katoen, linnen en polyester. De ronde tafelzeilen zijn verkrijgbaar in de materialen kunststof, PVC en vinyl.

Hoeveel kost een rond tafelkleed?

In deze shop vind je al een rond tafelkleed vanaf €14,49. Een rond tafelzeil vind je in deze shop al vanaf €14,74.

Shopping cart

0

No products in the cart.